3 grunde, til at du skal bruge video i din markedsføring

3 grunde, til at du skal bruge video i din markedsføring

 

Video er hurtigt ved at blive det foretrukne medie for markedsføring til at kommunikere med kundeemner og kunder online.
Millioner af videoer tilføjes til internettet hver dag, og de ​​gør en enorm indflydelse på, hvordan folk markedsfører deres virksomheder online.

Her har jeg samlet 3 grunde til hvorfor video er så hamrende vigtig, og hvorfor du bør overveje at tilføje det til din marketingstrategi.

 

#1

Beslutningstagere har ikke tid til at læse lange tekster
Det lyder voldsomt, men det er sandt. Beslutningstagerne i de fleste virksomheder ikke har tid til at finkæmme hundredvis af sider, eller læse bunker af indhold.

De fleste vil have hurtige vigtige oplysninger lagt foran dem på under to minutter.
Video kan få dit budskab igennem hurtigt og engagere potentielle kunder, som ellers ikke ville have taget sig tid til at ringe eller planlægge en aftale med dig og din virksomhed.

Husk, dine videoer ikke behøver at være perfekte. De skal levere dit budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.

#2

Video holder dine modtagere interesseret
I stedet for at skrive sider med tekst, giver video dig mulighed for at vise dit produkt eller service og forklare modtagerne på den halve tid hvad du vil. Dette er din mulighed for at gøre noget fængslende for din målgruppe, så de knytter sig til din virksomhed.

Jo mere engagerende din video er, jo større mulighed har du for at trække modtageren ind i dit miljø og forhåbentlig anspore dem til at foretage et køb i fremtiden.

 

#3

Det er nemt at overbevise med video
En ting er at skrive tekster om hvorfor nogen skal købe dit produkt. Men det er en helt anden sag faktisk at se dit produkt i aktion.
Brug af video er din mulighed for virkelig at vise alt det dit produkt kan gøre.

Gør dit bedste for at forklare, hvorfor folk bør bruge produktet, hvad du sælger, og hvordan det kommer til at gøre deres liv lettere.
Men lad være med at bruge dine værste sælgermaner. Det gider ingen lytte til. Sælg, men nedtonet.

 

Hvorfor bruge video?

Hvorfor bruge video?

Hvorfor bruge video?

I det her indlæg kommer vi rundt om følgende emner:

 • Hvorfor du skal bruge video (kort intro til emnet)

 • Videoformatet ændrer sig

 • Vores behov har ændret sig

 • Introvideoens indhold  (kort intro til emnet)

Video… viste du at video i dag fylder max 20% af Internettet?. Hvis ikke så kan jeg glæde dig med at den viden formentlig snart er forældet alligevel.

Det forventes at video vil komme til at fylde helt op til 80% af det net vi kender i dag. Ikke at der vil være tilsvarende 60% flere videoer som vi kender dem nu, men videoformatet vil ændre sig drastisk. Se bare de sociale mediers indtog over de sidste pr. år. Det har givet videoen et helt nyt potientiale.

Vores behov har ændret sig – vi søger informationer via video på samme måde som vi søger info på tekst og fotos.

Og hvad har det så med dig at gøre?
Video fylder bare mere og mere. OG hvorfor gør det så det, kunne du spørge? Og hvad har det med dig at gøre?

Jo altså, er du ansat eller driver en seriøs business så er der ingen vej uden om – du skal tænke i video – hellere nu end om et par år. Det giver et indgående kendskab og viden til hvad der virker for jer og hvad der ikke virker. I bliver langsomt mere erfarene i brugen af video. I lærer også hvad I måske ikke skal gøre.

Video fortæller en god historie
Med en kort præcis præsentation fremstår din virksomhed professionel.

Alle virksomheder kan nå langt bredere og længere ud til deres målgruppe ved at få lavet videoer. En video kan deles på sociale-medier, servicere dine kunder og sørge for at I sælger mere generelt.
En video kan også sagtens bruges internt i virksomheden.

En video giver bedre mulighed for at promovere dig – også mens du har travlt med andre opgaver 24/7/365

 

 

“de sociale mediers indtog over de sidste pr. år. Det har givet videoen et helt nyt potientiale”

 

Introvideoen. Præsentationsvideoen
Video skaber hurtigt opmærksomhed. Det er let at se en video, modsat en tung tekstbasseret hjemmeside. Video er hurtige troværdige informationer der er nemme at forholde sig til, og nemme at dele med andre på nettet. Men video kan som så meget andet også være kedelig og uinspirerende. Det afhænger helt af øjnene der ser, og ørerne der lytter. Derfor skal du kende din målgruppe. Hvem sidder på den anden side og ser din video?

“Du har 10-30 sekunder”

En video varer typisk fra 10 til 90 sek. Du har 10-30 sekunder i en introvideo. Max…
Selvfølgelig afhængig af budskabet. De kan sagtens være meget længere hvis dine modtagere kender dig på forhånd.

Se sådan på det, at du går på strøget og skal spørge om vej til en bestemt butik. Du stopper en tilfældig person på gaden. Spørger om han eller hun ved hvor den butik ligger.
Personen stopper op og begynder at tegne og fortælle i flere minutter. Du vil formenlig ikke have tiden til at lytte.
Er du den flinke type lader du personen tale ud, takker for hjælpen og smutter i retning mod butikken.

Er du den ærlige type, vender du dig rundt og smutter. Ingen tak, ingen respons. Sådan er virkeligheden ude på nettet. Derfor skal du lave introvideoer efter nogle simple skabeloner. Husk ata sætte dig i modtagerens sted.

Set fra en modtagers synspunkt:

 • Hvad kan jeg opnå?
 • Hvad er der i det for mig?
 • Hvordan kan jeg få mere information?

Modtagerne mister interessen inden for et kort øjeblik. Vi taler måske 10-30 sekunder hvis ikke du har givet nok info om hvem du er og hvad du vil.

Dine 10-30 sekunder skal helst gerne have disse elementer i sig…

 1. Skab en interesse
 2. Hvem er du
 3. Hvad er din baggrund (kompetence eller andet)
 4. hvordan du opnåede dit resultat (eller andet der passer til videoen)
 5. Rund af ved at henvise eller skabe mere nysgerrighed

Et perfekt eksempel på en direkte kommunikation med modtageren er Når Henrik Ljungstrøm præsenterer sig selv og sit firma www.dogwhisperer.dk . Han går direkte til bidet, så man ikke er i tvivl om indhold og budskab.

 

 

 

Har du gjort det godt nok kan du være heldig at modtageren vælger at se på din næste video der uddyber budskab. Her kan du give den lidt mere gas. Den der ser din video har taget stilling til dig og dit budskab.

Lov mig ikke at lave den fejl med for lange videoer. DET ER SÅÅÅÅ KEDELIGT MED LANGE INTRO VIDEOER.