3 grunde, til at du skal bruge video i din markedsføring

3 grunde, til at du skal bruge video i din markedsføring

 

Video er hurtigt ved at blive det foretrukne medie for markedsføring til at kommunikere med kundeemner og kunder online.
Millioner af videoer tilføjes til internettet hver dag, og de ​​gør en enorm indflydelse på, hvordan folk markedsfører deres virksomheder online.

Her har jeg samlet 3 grunde til hvorfor video er så hamrende vigtig, og hvorfor du bør overveje at tilføje det til din marketingstrategi.

 

#1

Beslutningstagere har ikke tid til at læse lange tekster
Det lyder voldsomt, men det er sandt. Beslutningstagerne i de fleste virksomheder ikke har tid til at finkæmme hundredvis af sider, eller læse bunker af indhold.

De fleste vil have hurtige vigtige oplysninger lagt foran dem på under to minutter.
Video kan få dit budskab igennem hurtigt og engagere potentielle kunder, som ellers ikke ville have taget sig tid til at ringe eller planlægge en aftale med dig og din virksomhed.

Husk, dine videoer ikke behøver at være perfekte. De skal levere dit budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.

#2

Video holder dine modtagere interesseret
I stedet for at skrive sider med tekst, giver video dig mulighed for at vise dit produkt eller service og forklare modtagerne på den halve tid hvad du vil. Dette er din mulighed for at gøre noget fængslende for din målgruppe, så de knytter sig til din virksomhed.

Jo mere engagerende din video er, jo større mulighed har du for at trække modtageren ind i dit miljø og forhåbentlig anspore dem til at foretage et køb i fremtiden.

 

#3

Det er nemt at overbevise med video
En ting er at skrive tekster om hvorfor nogen skal købe dit produkt. Men det er en helt anden sag faktisk at se dit produkt i aktion.
Brug af video er din mulighed for virkelig at vise alt det dit produkt kan gøre.

Gør dit bedste for at forklare, hvorfor folk bør bruge produktet, hvad du sælger, og hvordan det kommer til at gøre deres liv lettere.
Men lad være med at bruge dine værste sælgermaner. Det gider ingen lytte til. Sælg, men nedtonet.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *