Videopræsentationer af FirmaPlus

55+_CMYK_cobolt_RGB

Sammen med Hans Ussing fra FirmaPlus har vi lavet et fælles projekt hvor vi præsenterer FirmaPlus over 5-6 videoer som kommer tættere på FirmaPlus og deres produkter.

 

 

 

 

Udvikling af seniorerne på arbejdspladsen

Med vores 55+ projekter skaber FirmaPlus mere åbenhed og engagement mellem de forskellige aldersgrupper på arbejdspladsen.
FirmaPlus tilføjer ledere og medarbejdere nye kompetencer og styrker hermed samarbejdet og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Visioner og missioner fra FirmaPlus:


Vision

FirmaPlus tager udgangspunkt i den nuværende situation og tilfører relevante kompetencer og værktøjer, som skaber forbedringer og øget udvikling.

Med fokus på 55+:
Med udgangspunkt i samfundets demografiske udvikling tilfører vi relevante værktøjer og uddannelsesformer, som skaber bedre kommunikation mellem generationer i virksomheder og kommuner.

Mission

Vi hjælper virksomheder og kommuner med at skabe forbedring på det menneskelige, det økonomiske og ledelsesmæssige område.

Med fokus på 55+
Vi skaber en bedre kommunikation mellem ledere og medarbejdere med fokus på gruppen 55+, som forbedrer effektiviteten og arbejdsglæden i hele virksomheden og kommunen.